Har du fået osteoporose?

Måske har du fået at vide, at du er ved at udvikle osteoporose (osteopeni) og vil gerne forebygge, at det bliver værre. Måske har du fået at vide, at du arveligt disponeret og vil allerede nu gøre noget for at styrke dine knogler - eller du har måske allerede fået konstateret knogleskørhed.

Hvis det sidste er tilfældet, så er du måske blevet både bange og panikslagen, for hvordan vil dit liv forme sig fremover? Hvordan vil det få indflydelse på din hverdag? Hvorfor har det ramt dig? Skal du tage imod lægernes medicin? Eller er der andre muligheder? Spørgsmålene er sikkert mange. Måske har du oven i købet haft sammenfald i ryggen, så du også har mange smerter.

Det kan også være, at du ikke kan tåle - eller simpelthen ikke ønsker - at indtage den kemiske medicin.

Men fortvivl ikke! Du kan vælge at opfatte din diagnose som et "wake-up-call" fra din krop om, at den mangler nogle næringsstoffer, og dem kan du nu give den.

Hvis du har lyst til at lære at styrke dine knogler på en naturlig måde vha. kost, kosttilskud, forskellige former for motion og evt. at arbejde med den psykiske side af dig, så vil jeg foreslå, at du i første omgang læser mine bøger, da det vil give dig en god baggrundsviden. Og så tilbyder jeg vejledning og oplysning om de muligheder, der p.t. findes, så du selv kan træffe de valg, der er bedst for dig.

Det kan være, at du derefter vælger den kemiske medicin. Det kan være, at du vælger naturprodukterne – eller det kan være, at du vælger en kombination.

Hovedsagen er, at du har det godt med de valg, du træffer. Men for at kunne træffe de rigtige valg er det vigtigt at vide, hvilke muligheder der findes.